Smaken av Sult

Drama / Romantikk 1 t. 44 min. 12 år
Smaken av Sult Smaken av Sult (Low-res)
Smaken av Sult Smaken av Sult - Internasjonal Plakat
Et sansebelagt kjærlighetsdrama fra gastronomiens verden

Mat og kjærlighet er hovedingrediensene i Christoffer Boes kjærlighetsdrama SMAKEN AV SULT, med Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollene. Maggie og Carsten elsker hverandre, har to skjønne barn og har startet en restaurant sammen. De vil ha hele pakken, og alt de nå mangler er en Michelin-stjerne. Med sin utømmelige drivkraft i jakten på den ultimate anerkjennelse, har de glemt at alt har en pris.

Regissøren Christoffer Boe står bak en rekke kritikerroste filmer, med trilogien RECONSTRUCTION, ALLEGRO og OFFSCREEN som de mest sentrale. Disse plasserte ham som ett av de største talentene i ny dansk film. Manuset skrev han med KAPRINGEN-regissør Tobias Lindholm, som også skrev manusene til ET GLASS TIL og JAKTEN med Thomas Vinterberg. I SMAKEN AV SULT har han fått med seg stjernene Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau. Sistnevnte forberedte seg til rollen som Carsten ved å gå i 'kokkelære' hos Michelin-restauranten Geranium i København.

Originaltittel:
Smagen af Sult
Regi:
Christoffer Boe
Språk:
dansk
Produksjonsår:
2021
Skuespillere:
Katrine Greis-Rosenthal
Nikolaj Coster-Waldau
Flora Augusta
Charlie Gustafsson
August Vinkel
Sjanger:
Drama / Romantikk
Spilletid:
1 t. 44 min.
Nasjonalitet:
Sverige / Danmark
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Denne filmen har en tematikk knyttet til voksenlivet som kan virke opprivende på barn. Den inneholder scener med samlivskonflikt, seksuelle handlinger og sterke følelsesutbrudd. Filmen får derfor 12-årsgrense.
Produksjonsselskap:
Zentropa