La Bohème - Opera Paris 20/21

Bilde fra 'La Bohème - Opera Paris 20/21'Plakat for 'La Bohème - Opera Paris 20/21'

Forestillinger

Henter forestillinger

Puccinis opera om ung kjærlighet i Paris i Latinerkvartalet fra 1800-tallet er spekket med vakker musikk og en gripende sluttscene som komponisten selv gråt over.

Puccinis opera om ung kjærlighet i Paris i Latinerkvartalet fra 1800-tallet er spekket med vakker musikk og en gripende sluttscene som komponisten selv gråt over. Richard Jons karakterledede produksjon fanger perfekt opp La Bohèmes blanding av komedie, romantikk og tragedie, med nydelig design av Stewart Laing.
Rollelisten inneholder noen av de største tolkerne av Puccinis bohemselskere som opptrer i dag, samt tidligere medlemmer av The Royal Operas Jette Parker Young Artists Programme.
Rodolfe, en fattig poet og Mimi, en syerske blir øyeblikkelig forelsket når de treffes. Men deres lykkelige hverdag blir truet når Rodolfo får vite at Mimi er alvorlig syk.
Rodolfo er fryktelig klar over at han ikke har råd til medisinene og pleien Mimi trenger, og forlater henne. Mimi vender tilbake til loftet Rodolfo bor på, og til tross for god pleie fra ham og vennene dør hun.
Opera på fire akter (1896)
Lengde: 2t 32min pluss pause

Premiere:
12.12.2020
Nasjonalitet:
Frankrike