Sound of Freedom

Krim / Action2 t. 11 min.12 år
Bilde fra 'Sound of Freedom'Plakat for 'Sound of Freedom'

Forestillinger

Henter forestillinger

Opplev hjerteskjærende mod og hengivenhet når 'Sound of Freedom' avdekker den sanne historien om Tim Ballards kamp mot menneskehandel for å redde barn fra det ukjente mørket.

Sound of Freedom" er en dramathriller som tar utgangspunkt i den sanne historien om Tim Ballard, en tidligere amerikansk regjeringsagent. Etter å ha sagt opp jobben sin, grunnlegger Ballard organisasjonen Operation Underground Railroad (OUR), som er dedikert til å redde barn fra menneskehandel. Filmen følger Ballards farlige og hjerteskjærende oppdrag for å redde barn fra grusomme forhold. Gjennom spenningen og farene står Ballard og hans team overfor, kaster "Sound of Freedom" lys på den alvorlige problematikken med barnemishandling og menneskehandel, samtidig som den feirer motet til dem som kjemper for å gi barn en sjanse til en bedre fremtid.

Les mer: https://manymore.no/film/sound-of-freedom/

Premiere:
27.10.2023
Originaltittel:
Sound of Freedom
Regi:
Alejandro Monteverde
Språk:
Engelsk
Produksjonsår:
2023
Skuespillere:
Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp
Sjanger:
Krim / Action
Spilletid:
2 t. 11 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Filmen har en alvorlig og opprivende tematikk og enkelte partier med mørk stemning. Den inneholder scener der barn blir kidnappet og utsatt for sex-trafficking. Filmen inneholder også enkelte lite nærgående voldsinnslag. Til tross for filmens alvorlige og opprivende tematikk, inneholder filmen ingen direkte skildringer av overgrep.
Produksjonsselskap:
Metanoia