Wonka

Familiefilm1 t. 56 min.6 år
Bilde fra 'Wonka'Plakat for 'Wonka'

Forestillinger

Henter forestillinger

"En magisk opplevelse" ~ Bergens Tidende

Kommer med både norsk og engelsk tale!

"Wonka", basert på den fantastiske rollefiguren i sentrum av Charlie og sjokoladefabrikken, Roald Dahls mest kjente barnebok - en av de bestselgende barnebøkene gjennom tidene -, forteller den utrolige historien om hvordan verdens beste oppfinner, magiker og sjokolademaker ble den elskede Willy Wonka vi kjenner i dag.

Fra Paul King, manusforfatter og regissør av "Paddington"-filmene; David Heyman, produsenten bak "Harry Potter"-serien og produsentene Alexandra Derbyshire ("Paddington") og Luke Kelly ("Roald Dahls Heksene"), kommer en nydelig mix av magi og musikk, kaos og følelser, fortalt med masse kjærlighet og humor. Med Timothée Chalamet i hovedrollen, introduserer denne uimotståelige og fantasifulle kinofilmen publikum for en ung Willy Wonka, proppfull av ideer og med mål om å forandre verden. Filmen viser hvordan de beste tingene i livet begynner med en drøm, og hvis du er heldig nok til noen gang å møte Willy Wonka, så er alt mulig.

Warner Bros. Pictures presenterer, sammen med Village Roadshow Pictures, en Heyday Films-produksjon, en Paul King konfeksjon, "Wonka" - på kino 8. desember. Filmen distribueres over hele verden av Warner Bros. Pictures.

Premiere:
08.12.2023
Originaltittel:
Wonka
Regi:
Paul King
Språk:
Engelsk
Produksjonsår:
2023
Skuespillere:
Calah Lane, Matt Lucas, Timothée Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson, Rufus Jones, Paterson Joseph, Mathew Baynton, Jim Carter, Olivia Colman
Sjanger:
Familiefilm
Spilletid:
1 t. 56 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år
Filmen inneholder enkelte scener med truende stemning som kan virke skremmende på de aller yngste.