Mumier på eventyr

Animasjon / Komedie / Familiefilm1 t. 28 min.6 år
Bilde fra 'Mumier på eventyr'Plakat for 'Mumier på eventyr'

Forestillinger

Henter forestillinger

"Mumier på eventyr" følger de gøyale krumspringene til tre egyptiske mumier som bor i en underjordisk, hemmelig by, skjult i det gamle Egypt. Trioen består av en prinsesse, en tidligere vognfører og hans lillebror, som i tillegg har en kjælekrokodille.

I Egypt, dypt nede i jorden, ligger det en 3000 år gammel mumieby, der prinsessen Nefer og den tidligere vognføreren Thut bor. Gudene og faraoen bestemmer at de to fremmede skal gifte seg med hverandre, mot deres vilje. Thut velger derfor å gjemme den dyrebare gifteringen i en hule.

Samtidig, på jordens overflate, gjennomfører Lord Silvester Carnaby en arkeologisk ekspedisjon hvor han for første gang finner noe av verdi: en egyptisk grav. Der finner han blant annet en giftering. Dette er hans siste sjanse til å gå inn i historiebøkene som en anerkjent arkeolog, men han forventer ikke at ringen allerede har en eier...

Når Thut oppdager at ringer er blitt stjålet, har han ikke noe annet valg enn å tre inn i menneskeverdenen og infiltrere dagens London. Med seg har han prinsesse Nefer, lillebroren Sekhem og kjælekrokodillen Croc, og sammen får de tre mumiene seg et eventyr de sent vil glemme!

Denne animerte eventyrfilmen inneholder tre originale sanger og vil bli vist på kino med norsk tale.

Premiere:
03.02.2023
Originaltittel:
Mummies
Regi:
Juan Jesús García Galocha
Produksjonsår:
2023
Sjanger:
Animasjon / Komedie / Familiefilm
Spilletid:
1 t. 28 min.
Nasjonalitet:
USA / Spania
Aldersgrense med begrunnelse:
6 år