Sorry to Bother You

Komedie / Sci-Fi 1 t. 50 min. 12 år
Sorry to Bother You
sorrytobotheryou.png
Destiny´s calling!

I en alternativ nåtidsversjon av Oakland oppdager telefonselgeren Cassius Green en magisk nøkkel til personlig suksess. Han blir «power seller» og vikles inn i en makaber og materielt blendende verden. Pengene flyter, og det tar ikke lang tid før garasjen til onkelen i forstaden byttes ut med en lekker sentrumsleilighet fylt av luksusmøbler og dyre dresser.

Men oppsvingen i Cassius’ karriere får alle varsellamper til å blinke hos kjæresten Detroit, en fattig performancekunstner i et hemmelig kunstnerkollektiv. Når venner og kolleger lader opp til demonstrasjon, lar Cassius seg blende av den kokain-sniffende og utagerende direktøren Steve Lift som tilbyr ham en kosmisk mengde penger for å ta karrieren et steg videre.

SORRY TO BOTHER YOU var sommerens store snakkis i USA. En svart satire fra hiphoper og regissørdebutant Boots Riley som med humor og energi har laget en film du ikke har sett maken til!

Premiere:
23.11.2018
Originaltittel:
Sorry to Bother You
Regi:
Boots Riley
Språk:
engelsk
Produksjonsår:
2018
Skuespillere:
Lakeith Stanfield
Tessa Thompson
Jermaine Fowler
Omari Hardwick
Terry Crews
Danny Glover
Steven Yeun
Armie Hammer
Sjanger:
Komedie / Sci-Fi
Spilletid:
1 t. 50 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Enkelte lite nærgående seksuelle skildringer, scener med opptøyer og skikkelser som kan virke skremmende på barn, gjør at denne filmen får 12-årsgrense.
Produksjonsselskap:
Significant Productions, MNM Creative, MACRO, Cinedreach, The Space Program